Astral blodsuger

Linn og Preben

Linn Halvorsrød og Prins Preben. Babel visningsrom for kunst. 21 – 30 november. De tegner og maler. Klipper og limer. Skulpturerer. Tar opp lyd og lager musikk. Og video. Og musikkvideoer. De er begge født med solen i skorpionen med 2 måneders mellomrom.

Er vi stjerner eller er vi energi som flyter i tomrommet mellom planetene? Hvis tomrommet hadde vært et telt, så ville Prins P ha helt blekk over teltet, for så å sove i det på industriområdet i en liten by. Så tar Linn fram slaktersaksa og klipper ut en kjole av det blekkvåte teltet. Slik blir et samarbeid til. Og en utstilling.

Det handler om å være overalt uten å bli sett, om å bli en annen skikkelse som du kan se tilbake på deg selv med, men hva ser du med da?

Gallerirommet har hvite vegger og et underlig gult lys. Vi kan se inn, men ingen kan se ut. Under de mørke trærne i Lamoparken endrer lufttrykket seg. Vi nærmer oss en vektløs frekvens. Noe mørkt kommer ned fra himmelen, og nå står vi her forvandlet. Det lyser der borte. Babel lyser gul. Tunellen lyser gul under oss. Vi er ikke hjemme. Trærne er rester etter en skog. Vi skulle bare ut og trekke litt frisk luft, ta en pause, nå står vi her forvandlet.

Camilla Knutsen