Relansering av Babel Bok og grafikkutstilling

BABEL BOK
Mellomveien 4
lør – søn 12 – 16

Babel bok gjenoppstår! Vi markerer nysatsningen på bokhandelen vår ved å fylle Babel visningsrom for kunst til randen med kunstbøker under Trondheim Open. Bokhandelen vil tilby artist books, tidsskrifter, fotobøker, illustrasjon, arkitektur, poesi, vinyl, fanziner og det som befinner seg i mellom.

07_banner

I tillegg viser en salgsutstilling med grafiske arbeider av kunstnere tilknyttet Lademoen kunstnerverksteder og uavhengige grafiske designere. Du får mulighet til å kjøpe arbeider av Bjørn Rune Lie, Märit Aronsson, Per Kristian Nygård, Merete Morgenstjerne, Ellen Sofie Griegel, Sverre Malling, Torhild Aukan, Ann Lundstrøm, Anne-Tove Huse, Hermann Isaksen, Magnus Voll Mathiassen, Barbro Maria Tiller, Kristina C. Karlsen, Per Formo, Christian Berg Strandheim og Monika Wancke m.fl.