Årets vakreste bøker 2016

Årets vakreste bøker 2016

Velkommen til utstilling med Årets vakreste Bøker 2016 i regi av Grafill Trøndelag og Babel Bok.

Lørdag og søndag 13.-14. august 12.00-16.00.
Utstillingsåpning: Lørdag 13. august klokken 12.00

«Årets vakreste Bøker» er en årlig nasjonal konkurranse hvor en erfaren og kunnskapsrik jury kårer det aller ypperste håndtverket innen norsk bokkunst. Juryen ser på bokens helhet, overordnet konsept, illustrasjon, design, fotografi, typografi, omslag, innbinding og materialvalg. Målsettingen er å løfte og inspirere forlag, forfattere, designere og illustratører til å lage kvalitetsbøker i alle sjangre. Utstillingen har tidligere i år vært vist i Oslo, og nå er vi i Trondheim så heldige å kunne presentere alle vinnerbøkene.

Her kan du lese mer om vinnerne: www.grafill.no/nyhet/event/her-er-arets-vakreste-bker

I tillegg har Babel Bok Pop Up hvor du også kan bla i et rikholdig sortement. Vi står for god stemning med fortreffelig musikk og forfriskninger.