Poesiti

Poesiti – Kristin Berget og Tone Hødnebø

Fredag 20. november kl. 19

Poesiti

Poesiti er en ny arrangementsrekke som skal presentere spennende lyrikere for trondheimspublikummet. På den andre av flere slike kvelder har vi invitert Kristin Berget og Tone Hødnebø. Det vil bli samtale, opplesninger og alminnelig hygge, med anledning til å kjøpe forfriskninger. Samtaleleder er Anne Dorte Lunås.

Kristin Berget (f. 1975) har gitt ut tre diktsamlinger, og en i samarbeid med den svenske forfatteren Mara Lee.Hennes siste utgivelse er Hennes Ansikt, som kom ut i 2013. Berget er redaktør for Cappelen Damms debutantantologiSignaler.

Tone Hødnebø (f. 1962) har siden debuten i 1991 gitt ut sju diktsamlinger og gjendiktet blant andre Anne Carson. Hun har siden begynnelsen vært ansett som en av de sentrale lyrikerne i sin generasjon, og har blant annet vært tilknyttet Skrivekunstakademiet i Bergen og Litterær Gestaltning ved Universitetet i Göteborg.

 

Arrangementet på Facebook: https://www.facebook.com/events/1633074480264827/