PØKK: Local Night

Lørdag 23. mai kl 18:00.
_______________________
TIGERFISH AND LIONCATS

Energieksplosjoner, skjærende klanger og et stort dynamisk spekter er noe av det universet som Tigerfish and Lioncats utfolder i løpet av deres konserter. Det er et møte mellom to unike stemmer, hvor nysgjerrigheten for oppdagelsen er i fokus. Blant inspirasjonskildene finnes kunstnere som Jon Christensen og Albert Ayler samt moderne kompositionsmusikk.

Tigerfish and Lioncats er:

Vetle Larsen – Trommer
Signe Krunderup Emmeluth – Saksofon

_______________________
SKALSTAD/BJORÅ

Saktegående motiver og subtil utvikling kjennetegner kveldens andre duo. Bruken av dissonans og konsonans i ulike parametre samt tålmodigheten til å holde fast i motiver for å la et mer detaljert lydbilde få fotfeste blir utforsket.

Axel Skalstad – Trommer
Karl Bjorå – Gitar

________________________
lørdag 23. mai
18.00 doors
18.30 konsertstart
medlem: kr 50,-
ikke-medlem: kr 100,-