Antoine Davenne (Frankrike)

AntoineDavenne_ThatSaid_PosterImage

Velkommen til to performancer av vår franske gjestekunstner Antoine Davenne. Arbeidet er i samarbeid med studenter ved Kunstakademiet i Trondheim.

Fredag 06.12 kl. 18.00
Fredag 13.12 kl. 18.00

Dørene åpner kl. 17.45 og vil bli stengt presis kl. 18.15. Performancene vil ha en varighet på ca. 40 min.

Davenne utforsker linjer mellom performance og dokumentasjon, og stiller spørsmål ved «live» visuell presentasjon. Hans performance vil ikke ha en klar begynnelse eller slutt, men fungere som en prosess: en mellomting mellom øvelsen og det iscenesatte. Ved å benytte tekst, foto og videoopptak som en del av det som foregår «live» inkorporeres dokumentasjonen i hans performance. Hendelsene og dokumentasjonen av hendelsene smelter sammen, og de danner slik et sirkulerende analogisk system for gjensidig utforming av hverandres komposisjon.

Antoine Davenne (f. 1979 i Reims, Frankrike) bor og arbeider i Paris. Davenne har en B.A. fra Central Saint Martins College i London, og har stilt ut nasjonalt og internasjonalt. Han samarbeider jevnlig med prosjekter innen teater som kunstnerisk produsent, dramaturg og utøver. I sin praksis utforsker han spørsmål i forhold til presentasjon av performance og forholdet til dokumentasjon.